Seskok padákem Kolín 🪂

Tandemový seskok padákem Kolín, v srdci Středočeského kraje, je jako otevření dveří do světa dobrodružství. Krátká, ale důkladná příprava předchází adrenalinovému seskoku. Při této unikátní zkušenosti prožijete vzrušující okamžiky volného pádu, následované poklidným plachtěním s padákem. To je zážitek, který navždy uložíte do své paměti a který vám zůstane v srdci. Ale dejte si pozor, tato zkušenost je pro odvážné a odhodlané jedince! Více o skoku padákem v Kolíně


Jak seskok padákem v Kolíně probíhá?

Tandemový seskok padákem začíná důležitou instruktáží, která odstartuje vaše dobrodružství. Instruktoři vás provedou vším, co potřebujete vědět o průběhu zážitku, vašem chování během seskoku a přistání. Po tomto klíčovém úvodu se obléknete do lehké kombinézy, zajišťující vaši ochranu a pohodlí během celého seskoku. S instruktorem již připraveným k vzletu se přesunete k letadlu, které vás vynese do výšky 3-4 kilometrů. U dveří letadla se připravíte na ten kouzelný okamžik. Jakmile na vás přijde řada, vstoupíte do vzdušného víru.

Tandemový seskok padákem Kolín

Bez obav, tandemový instruktor vás bude provázet celou cestu. Společně vyskočíte z letadla a začne vaše dobrodružství. Během volného pádu zažijete rychlost a vzrušení, kdy se rychle blížíte k zemi až rychlostí 200 km/h. Tento okamžik je naprosto jedinečný a slovy se těžko popisuje. Po necelé minutě volného pádu se otevře padák a před vámi se rozprostře nádherný výhled na krajinu a klidný let s padákem. Následuje jen hladké přistání a rozloučení s oblohou. Celý tento zážitek trvá přibližně 15 až 20 minut, ale pro vlastní komfort si vyhraďte 2 až 3 hodiny na registraci, přípravu a možnou krátkou čekací dobu.


Dobrou zprávou je, že v Kolíně můžete absolvovat i samostatný seskok padákem!


Kdo může tandemový seskok padákem Kolín absolvovat?

Tandemový seskok padákem nepodléhá věkovým omezením, což znamená, že všichni, bez ohledu na věk, mohou zakusit toto nevšední dobrodružství. Předpokládá se také samozřejmě dobrý zdravotní stav. Co se týče dětí, jejich možnost skákat padákem závisí na individuální dohodě. Obecně platí, že mladiství do 18 let potřebují souhlas svého zákonného zástupce. Dalším kritériem je maximální hmotnost účastníků, a to 110 kg pro muže a 100 kg pro ženy. Pokud vážíte nad 95 kg, může být vyžadován dodatečný poplatek na pokrytí palivových nákladů ve výši pár stokorun.


Jaké jsou recenze na skok padákem v Kolíně?

Úžasný zážitek, který doporučuji všem, kteří chtějí vypnout hlavu a nebojí se výšek 🙂 Skvělá parta instruktorů. Moc děkuji. Petr H., hodnocení: 5/5

Nejlepe investovane penize,bylo to uzasny! Terka T., hodnocení: 5/5

Další recenze naleznete na Adrop.cz

Chcete seskok zažít nebo darovat?

Tandemový seskok padákem Kolín představuje nezapomenutelný zážitek, který může být buď vaším osobním dobrodružstvím, anebo ho můžete věnovat svým blízkým jako dar a to formou dárkového poukazu, který platí minimálně 12 měsíců. Vhodný je zejména pro ty, kteří touží po vzrušení a nezapomenutelných dobrodružstvích. Prokažte svou odvahu a překročte své hranice při tandemovém seskoku padákem! Půjdete do toho?