Seskok padákem Příbram 🪂

Tandemový seskok padákem Příbram rozšiřuje hranice dobrodružství. Pečlivá příprava předchází adrenalinovému skoku. Zažijte vzrušující volný pád, klidné plachtění s padákem a nezapomenutelný zážitek, který zanechá stopu v srdci. Nicméně, buďte opatrní, tento zážitek vyžaduje odvahu a odhodlání! Jak to celé probíhá? Více informací o seskoku padákem v Příbrami


Jak probíhá seskok padákem v Příbrami?

Tandemový seskok padákem začíná důležitou instruktáží, která spustí vaše dobrodružství. Instruktoři vám předají veškeré informace o průběhu zážitku, jak se chovat během seskoku a přistání. Po tomto klíčovém úvodu se obléknete do lehké kombinézy, zajišťující vaši ochranu a komfort během celého seskoku. S instruktorem již připraveným k vzletu se přesunete k letadlu, které vás odveze do výšky 3-4 kilometrů. U dveří letadla se připravíte na ten kouzelný okamžik. Jakmile nastane vaše chvíle, vstoupíte do vzdušného víru.

Tandemový seskok padákem Příbram

Bez obav, tandemový instruktor vás provede celým zážitkem. Společně vyskočíte z letadla a začne vaše dobrodružství. Během volného pádu zažijete rychlost a vzrušení, kdy se rychle blížíte k zemi až rychlostí 200 km/h. Tento unikátní moment se jen stěží dá popsat slovy. Po necelé minutě volného pádu se otevře padák a před vámi se rozprostře nádherný výhled na krajinu a klidný let s padákem. Následuje plynulé přistání a rozloučení s oblohou. Celý tento zážitek trvá přibližně 15-20 minut, ale pro pohodlí si rezervujte 2-3 hodiny na registraci, přípravu a případné čekání.


Dobrou zprávou je, že v Příbrami můžete absolvovat i samostatný seskok padákem!


Kdo může absolvovat tandemový seskok padákem v Příbrami?

Seskok padákem nepodléhá věkovým omezením, takže každý, bez ohledu na věk, může zažít toto nevšední dobrodružství. Obecně platí, že mladiství do 18 let potřebují souhlas svého zákonného zástupce. Dalším kritériem je maximální hmotnost účastníků, a to 110 kg pro muže a 100 kg pro ženy. Pokud vážíte nad 95 kg, může být vyžadován dodatečný poplatek na pokrytí palivových nákladů ve výši pár stokorun. Samozřejmě se také předpokládá dobrý zdravotní stav.


Jaké jsou recenze na skok padákem v Příbrami?

Seskok byl parádní, tým lidí a instruktoři pomáhali k psychické pohodě. Vlastně jsem si připadala bezpečněji než kdy jindy. Volný pád byl tak skvělý, že jsem v polovině chtěla znovu. Moc doporučuji a ještě si to někdy ráda vyzkouším. Monika R., hodnocení: 5/5

Byli jsme v Příbrami na seskoku a bylo to skvělé, Všechno vysvětleno, instruktoři velmi milí. Lien V., hodnocení: 5/5

Další recenze naleznete na Adrop.cz

Chcete zažít nebo darovat seskok?

Tandemový seskok padákem Příbram je nezapomenutelný zážitek, který může být buď osobním dobrodružstvím, anebo ho můžete věnovat svým blízkým jako dar formou dárkového poukazu s platností minimálně 12 měsíců. Ideální volba pro ty, kteří touží po vzrušení a nezapomenutelných dobrodružstvích. Prokažte svou odvahu a překročte své hranice při tandemovém seskoku padákem! Půjdete do toho?